Winkelmand 0
Continue reading...

Nieuw! The fruit lab Raw Lemonades

Nieuw van the fruit lab! 100% natuurlijke lemonades met koudgeperst fruit en natuurlijk gezoet met honing. De raw lemonades van the fruit lab zijn er in 2 varianten; FRTWTR en GRNTEA. Beide varianten zijn er in 2 smaken in een 400 ml verpakking. De FRTWTR is gemaakt van koudgeperst fruit, water en honing en is er in 2 verfrissende smaken; Strawberry en Lemon. De GRNTEA bevat matcha green tea, water en koudgeperst fruit en is…

Continue reading
Continue reading...

Webshop nu geopend!

Vanaf heden is onze eigen webshop geopend! Alle sappen en smoothies van the fruit lab zijn nu eindelijk in heel Nederland verkrijgbaar! De sappen en smoothies zijn te bestellen in zogenaamde Pick & Mix dozen. Er is keuze uit 3 formaten; 10 stuks voor €16,-, 15 stuks voor €22,50 en 25 stuks voor €35,-. De leveringen vinden gekoeld plaats en er kan gekozen worden uit 2 leverdagen. Bezorgkosten boven de €50,- zijn gratis.

Continue reading
Continue reading...

NIEUWE ZOMERSE SMAKEN!

Vanaf heden zijn de nieuwe Limited Edition en de Season’s Favourite beschikbaar! Lekkere frisse doordrinkbare smaken! De limited edition is de Pineapple Crush Smoothie, tropisch genieten. De favoriet voor de zomer is de Lemonade Sensation, een heerlijke fruitdrink met verse limoen en passievrucht. Vanaf heden verkrijgbaar!

Continue reading

The fruit lab in Duitsland!

Ook over de grens is men enthousiast over the fruit lab! De verse sappen en smoothies van the fruit lab zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Duitsland. De verkoop hebben wij toevertrouwd aan onze partner Elka-Frische, klik hier voor meer informatie!

Continue reading

The fruit lab op PLMA Amsterdam 20-21 mei

Bezoek the fruit lab tijdens PLMA Amsterdam 20-21 mei. s’Werelds grootste huismerkenvakbeurs. Deze beurs kan rekenen op grote internationale belangstelling! Je kunt the fruit lab/Fruity King vinden in hal 7, standnummer 7526! Tot dan!

Continue reading