Winkelmand 0

Betaling

Je kunt in onze webshop betalen middels iDeal en Afterpay.  iDEAL is een veilige en handige service, waarmee je in staat bent snel en betrouwbaar betalingen te verrichten, direct van jouw bankrekening naar die van ons. Hierdoor heb je geen creditcard nodig. iDEAL is alleen beschikbaar binnen Nederland. AfterPay voert voor the fruit lab het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bezorging

Wanneer bezorgen jullie?
Er wordt bezorgd op;
Donderdag (dinsdag voor 12.00 besteld)
Zaterdag ( donderdag voor 12.00 besteld)

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
De producten van the fruit lab zijn koelvers en dus worden de bestellingen bezorgd met een koelbusje. Zo zijn wij er zeker van dat onze producten met de juiste kwaliteit worden bezorgd.

Bezorgkosten
Je betaalt € 3.95 bezorgkosten. Boven de € 50,- is bezorgen gratis.

Het gaat om een koelvers product, wat houdt dat in?

Leveren jullie op de Wadden Eilanden en Belgie?
Wij leveren enkel in Nederland. De Wadden Eilanden zijn hiervan uitgesloten.