Winkelmand 0
Continue reading...

NIEUW: Good smoothies by the fruit lab!

Nieuw van the fruit lab! Good; coldpressed smoothies met een extra bijzonder ingredient zoals collageen (protein), dragonfruit (power), havermout (break) en chia (omega-3). Verkrijgbaar in een 400 ml fles. Lekker, vernieuwend en een originele toevoeging aan elk schap. Momenteel o.a. verkrijgbaar bij Dirk en Dekamarkt!

Continue reading
Continue reading...

Webshop nu geopend!

Vanaf heden is onze eigen webshop geopend! Alle sappen en smoothies van the fruit lab zijn nu eindelijk in heel Nederland verkrijgbaar! De sappen en smoothies zijn te bestellen in zogenaamde Pick & Mix dozen. Er is keuze uit 3 formaten; 10 stuks voor €16,-, 15 stuks voor €22,50 en 25 stuks voor €35,-. De leveringen vinden gekoeld plaats en er kan gekozen worden uit 2 leverdagen. Bezorgkosten boven de €50,- zijn gratis.

Continue reading

The fruit lab in Duitsland!

Ook over de grens is men enthousiast over the fruit lab! De verse sappen en smoothies van the fruit lab zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Duitsland. De verkoop hebben wij toevertrouwd aan onze partner Elka-Frische, klik hier voor meer informatie!

Continue reading

The fruit lab op PLMA Amsterdam 20-21 mei

Bezoek the fruit lab tijdens PLMA Amsterdam 20-21 mei. s’Werelds grootste huismerkenvakbeurs. Deze beurs kan rekenen op grote internationale belangstelling! Je kunt the fruit lab/Fruity King vinden in hal 7, standnummer 7526! Tot dan!

Continue reading

The fruit lab wint Classique Award!

The fruit lab onderscheiden met de Classique award 2009-2012! Vakblad Out.of.Home Shops beloont ieder jaar producten die al 3 jaar succesvol in de schappen liggen met de Classique award. Dit jaar heeft de vakkundige jury ook een award toegekend aan ‘the fruit lab’. Wij zijn supertrots op deze prijs omdat het niet alleen erkenning is voor een mooie introductie, maar ook voor de prestaties en continuïteit van de afgelopen jaren. Het jury rapport bevat mooie en…

Continue reading

The fruit lab op Sial Paris (21 tm 25 okt)

Bezoek the fruit lab tijdens Sial Paris. Deze beurs kan rekenen op grote internationale belangstelling! Sial is s’werelds grootste foodbeurs en heeft ruim 5.800 exposanten. Je kunt the fruit lab/Fruity King vinden op standnr: 7G120. Tot dan!

Continue reading